
ביה"ס לנהיגה במבי – כנות
קומת משרדים בית הספר לנהיגה – במבי בכנות. פרויקט זה הינו קומת משרדים מפוארת של חברת "ביה"ס לנהיגה במבי" הממוקמת בכנות. במקום הותקנה מערכת VRF
פנטהאוס יוקרתי במתחם המגורים בבאר יעקב שפלת המרכז.
מערכת מיזוג האוויר המתקדמת ששולבה היתה מערכת VRF ששילבה יחידות פנים מותאמות לחללים הגדולים ולפיזור האויר. יחידות נסתרות, אנכיות שנועדו להבלטה מינימלית של היחידות עד שלא יורגשו בחלל. בחדרי המגורים שולבו יחיחדות נסתרות ששולבו מעל הארונות והסיומת שלהם לוותה בתריסים דקורטיביים מצד לצד הצבועים בצבעים בהתאמה אישית.
העבודה לוותה בליווי אדיכלית מהשורה הראשונה בסטנדרטים המחמירים ביותר.
גם בחלל המרכזיהמערכת שולבה עם גרילים דקורטיביים הנותנים מראה אלגנטי ויוקרתי לגימור ברמה הגבוהה ביותר .

קומת משרדים בית הספר לנהיגה – במבי בכנות. פרויקט זה הינו קומת משרדים מפוארת של חברת "ביה"ס לנהיגה במבי" הממוקמת בכנות. במקום הותקנה מערכת VRF

פרויקט מגדלים בשדרה חולון. פרויקט זה הינו פרויקט מגורים מפואר בחולון. בפרויקט זה הותנו מערכות מתקדמות מיני מרכזיים של חברת אלקטרה ותדיראן בכל דירה ודירה.

פרויקט של 2 ביניינים ברחוב כצנלסון בגבעתיים. ב 51 יחידות הדיור בפרויקט הותקנו מערכות מזגנים מתקדמות מדגמי VRF ובחלק קטן מהדירות הותקנו מערכות מיני מרכזיים.

מתחם היוקרה של צפון ת"א מתחם יוקרתי של 26 וילות בשכונת תל ברוך בתל אביב. פרויקט בוטיק חדש – יצירה ארכיטקטונית ייחודית במתחם פרטי ומרשים.