
"בורדו" – קרית אונו
פרויקט בורדו – קרית אונו. פרויקט זה הינו פרויקט מגורים מפואר בקרית אונו. בפרויקט זה הותנו מערכות מתקדמות מיני מרכזיים של חברת אלקטרה ותדיראן בכל
קומת משרדים אגרי ביסנס בכנות. פרויקט זה הינו קומת משרדים מפוארת של חברת "אגרי ביסנס" הממוקמת בכנות. במקום הותקנה מערכת VRF מתקדמת של חברת אלקטרה VRF.
יחידות הפנים הינם יחידות קסטות בעלי זריקה ישירה. היחידות הנ"ל הינם יחידות צרות ונמוכות המאפשרות הנמכת גבס מינמלית ושומרת בכך על גובה תקרה מקסימלי. מערכת VRF חסכונית בחשמל המייצרת דיוק מירבי של מיזוג לפי דרישת הלקוח.
ההתקנות בוצעו בשיטות מתקדמות ברמה הגבוהה ביותר לפי תו תקן ישראלי. כמו כן, שולבו גרילים דקורטיביים ביחידות הפנים בכל חלל. התוצאה הייתה מרהיבה.
הנכם מוזמנים לפגישת ייעוץ במשרדנו החדש.
נשמח לראותכם!

פרויקט בורדו – קרית אונו. פרויקט זה הינו פרויקט מגורים מפואר בקרית אונו. בפרויקט זה הותנו מערכות מתקדמות מיני מרכזיים של חברת אלקטרה ותדיראן בכל

פרויקט מגדלים בשדרה חולון. פרויקט זה הינו פרויקט מגורים מפואר בחולון. בפרויקט זה הותנו מערכות מתקדמות מיני מרכזיים של חברת אלקטרה ותדיראן בכל דירה ודירה.

פנטהוז דופלקס יוקרתי ירושלים דופלקס בפרויקט יוקרתי בירושלים הממוקם על צלע ההר ומשקיף לנוף הרהרי ציורי. הבית המתפרש על פני 300 מ"ר, נרכש על ידי

פרויקט "כוכב הצפון" צפון תל אביב פרויקט זה הינו פרויקט מגורים מפואר הצפון תל אביב של חברת נתנאל גרופ. בפרויקט זה התבצעה בנייה ירוקה והיה