
פארק תמר שלב ב' – אלביט מערכות
פארק ת.מ.ר שלב ב' מערכות VRF – אלביט מערכות. בשלב השני של הפרויקט הגדול של אלביט מערכות מוזגו 6 קומות משרדים. מערכות המיזוג שהותקנו בפרויקט
קומת משרדים אגרי ביסנס בכנות. פרויקט זה הינו קומת משרדים מפוארת של חברת "אגרי ביסנס" הממוקמת בכנות. במקום הותקנה מערכת VRF מתקדמת של חברת אלקטרה VRF.
יחידות הפנים הינם יחידות קסטות בעלי זריקה ישירה. היחידות הנ"ל הינם יחידות צרות ונמוכות המאפשרות הנמכת גבס מינמלית ושומרת בכך על גובה תקרה מקסימלי. מערכת VRF חסכונית בחשמל המייצרת דיוק מירבי של מיזוג לפי דרישת הלקוח.
ההתקנות בוצעו בשיטות מתקדמות ברמה הגבוהה ביותר לפי תו תקן ישראלי. כמו כן, שולבו גרילים דקורטיביים ביחידות הפנים בכל חלל. התוצאה הייתה מרהיבה.
הנכם מוזמנים לפגישת ייעוץ במשרדנו החדש.
נשמח לראותכם!

פארק ת.מ.ר שלב ב' מערכות VRF – אלביט מערכות. בשלב השני של הפרויקט הגדול של אלביט מערכות מוזגו 6 קומות משרדים. מערכות המיזוג שהותקנו בפרויקט

פרויקט הגדול והייחודי של בנין משרדים מפואר בן 9 קומות בפארק המדע ברחובות. בשלב ראשון זה הותקנו מערכות VRF גדולות ומסיביות בחלקים הציבוריים בכל קומה.

קומת משרדים בית הספר לנהיגה – במבי בכנות. פרויקט זה הינו קומת משרדים מפוארת של חברת "ביה"ס לנהיגה במבי" הממוקמת בכנות. במקום הותקנה מערכת VRF

פרויקט בורדו – קרית אונו. פרויקט זה הינו פרויקט מגורים מפואר בקרית אונו. בפרויקט זה הותנו מערכות מתקדמות מיני מרכזיים של חברת אלקטרה ותדיראן בכל