
פרויקט 26 וילות
מתחם היוקרה של צפון ת"א מתחם יוקרתי של 26 וילות בשכונת תל ברוך בתל אביב. פרויקט בוטיק חדש – יצירה ארכיטקטונית ייחודית במתחם פרטי ומרשים.
פרויקט מגורים בנייה רוויה ברחוב אריק איינשטיין וברחוב משה רינת בחולון. בניני מגורים שעדיין בעבודת מיזוג אויר כוללת תשתיות והתקנות לפי התקדמות הבנין. בפרויקט זה הותקנה מערכת מיזוג מתקדמת של מיני מרכזיים של החברות המובילות, מערכות מתקדמןת של מולטי אינורטר לחדרים ומערכת מיני מרכזי לחללים הציבוריים
כמו כן הותקנו גם מערכות מתקדמות VRF לכל הדירה. מערכת VRF חסכונית בחשמל, מדויקת מאד, חוסכת ריבוי מנועים במסתור והיא גולת הכותרת והמערכת המתקדמת ביותר בתחום מיזוג האויר. בדירות שולבו גרילים דקורטיביים יחד עם הנמכות גבס לאחר שהוצאו תכניות לכל בעלי המקצוע הקשורים למיזוג האויר בדירה.
יתרון עצום של השקעת תכנון מקדים, הכנת תשתיות מתאימות, פגישות מול דיירים ואדריכלים, כל אלה מביאים את התוצאה הטובה ביותר במסירת העבודה המתאימה ביותר ללקוחות לפני קבלת מפתח.
הנכם מוזמנים לפגישת ייעוץ במשרדנו החדש.
נשמח לראותכם
מתחם היוקרה של צפון ת"א מתחם יוקרתי של 26 וילות בשכונת תל ברוך בתל אביב. פרויקט בוטיק חדש – יצירה ארכיטקטונית ייחודית במתחם פרטי ומרשים.
פרויקט יוקרתי של אחד מבין הבניינים הגבוהים באזור. הפרויקט עדיין בשיאו ומורכב ברובו מדירות 5 חדרים, בהן התקנו לפי דרישות הלקוח ובהתאמה אישית לפי צרכיו,
בשלב השלישי והאחרון של הפרויקט הגדול של אלביט מערכות מוזגו 2 קומות משרדים אחרונות וקומת הגג. מערכות המיזוג שהותקנו בפרויקט זה הינם מערכות VRF מתקדמות
מפלס ספא ובריכת שחיה יוקרתי למתחם המגורים היוקרתי של 26 וילות הממוקם בת"א בצפון היוקרתי. מתחם זה כולל בריכת שחיה מחוממת, סאונה ומלתחות ופינות מרגוע