
פרויקט יוקרתי בירושלים
פנטהוז דופלקס יוקרתי ירושלים דופלקס בפרויקט יוקרתי בירושלים הממוקם על צלע ההר ומשקיף לנוף הרהרי ציורי. הבית המתפרש על פני 300 מ"ר, נרכש על ידי
פרויקט של 2 ביניינים ברחוב כצנלסון בגבעתיים.
ב 51 יחידות הדיור בפרויקט הותקנו מערכות מזגנים מתקדמות מדגמי VRF
ובחלק קטן מהדירות הותקנו מערכות מיני מרכזיים.
מערכות ה VRF נתנו מענה ושליטה אישית לכל חדר ולכל חלל בשיטת "נכנסת—הדלקת" שיטה זו בשילוב טכנולוגיית האינורטר חוסכת משמעותית בחשבון החשמל כשכל היחידות עדיין מחוברות למנוע אחד.
העבודה שלנו היתה משלבי התכנון של כל דירה ודירה לפי גודלה והתאמת המערכת המיועדת לה.
לפי זמני מהלך הבנייה התאמנו את עבודתינו לתהליך הבנייה, התלנו בהכנת צנרות בשלב הראשון, אספקת יחידות פנים והתקנתם, פתחים, תעלות, דמפרים עד לשלב הסופי של הוצאת המעבים במסתורי כביסה והתקנת הגרילים. לאחר קבלת הדירות ע"י הדיירים, הגענו להדרכות ומסירת הדירות.
פנטהוז דופלקס יוקרתי ירושלים דופלקס בפרויקט יוקרתי בירושלים הממוקם על צלע ההר ומשקיף לנוף הרהרי ציורי. הבית המתפרש על פני 300 מ"ר, נרכש על ידי
פרויקט הגדול והייחודי של בנין משרדים מפואר בן 9 קומות בפארק המדע ברחובות. בשלב ראשון זה הותקנו מערכות VRF גדולות ומסיביות בחלקים הציבוריים בכל קומה.
מתחם היוקרה של צפון ת"א מתחם יוקרתי של 26 וילות בשכונת תל ברוך בתל אביב. פרויקט בוטיק חדש – יצירה ארכיטקטונית ייחודית במתחם פרטי ומרשים.
פרויקט מגורים בנייה רוויה ברחוב אריק איינשטיין וברחוב משה רינת בחולון. בניני מגורים שעדיין בעבודת מיזוג אויר כוללת תשתיות והתקנות לפי התקדמות הבנין. בפרויקט זה