
פרויקט אריק איינשטיין
פרויקט מגורים בנייה רוויה ברחוב אריק איינשטיין וברחוב משה רינת בחולון. בניני מגורים שעדיין בעבודת מיזוג אויר כוללת תשתיות והתקנות לפי התקדמות הבנין. בפרויקט זה
פרויקט "בניני התאומים" חולון. פרויקט זה הינו פרויקט של 2 מגדלי מגורים מפואר בחולון. בכל פרויקט, אנו עורכים פגישות אישיות עם כל דייר ודייר, מבינים את מהלך הפעילות בבית, מספר האנשים וגילאים (ילדים, מתבגרים), מבינים את רמת השימוש בחדרים, ורק כאשר אנו רואים את התמונה במלואה , מציעים פתרונות המתאימים לדיירי הבית. בפרויקט זה הותנו מערכות מתקדמות של מיטב החברות בכל דירה ודירה.
כמו כן, שולבו גם מערכות מיזוג אויר בעלות טכנולוגיית האינורטר , מערכות מיני VRF מתקדמות וחדשניות בשיטת האינורטר , מזגנים עיליים וכן מערכות מולטי אינורטר – מעבה משותף אינורטר למספר חדרים. התאמה מושלמת ללקוח ומתן כל הפתרונות האפשריים תוך התחשבות בתקציב, היא הגורם המשמעותי בפרויקט מגורים כאשר כל התשתיות נעשות בשלבים מוקדמים.
ההתקנות בוצעו בשיטות מתקדמות ברמה הגבוהה ביותר לפי תו תקן ישראלי. כמו כן, שולבו גרילים דקורטיביים ביחידות הפנים בכל חלל. הנכם מוזמנים לפגישת ייעוץ במשרדנו החדש.
נשמח לראותכם!
פרויקט מגורים בנייה רוויה ברחוב אריק איינשטיין וברחוב משה רינת בחולון. בניני מגורים שעדיין בעבודת מיזוג אויר כוללת תשתיות והתקנות לפי התקדמות הבנין. בפרויקט זה
קומת משרדים בית הספר לנהיגה – במבי בכנות. פרויקט זה הינו קומת משרדים מפוארת של חברת "ביה"ס לנהיגה במבי" הממוקמת בכנות. במקום הותקנה מערכת VRF
פרויקט של 2 ביניינים ברחוב כצנלסון בגבעתיים. ב 51 יחידות הדיור בפרויקט הותקנו מערכות מזגנים מתקדמות מדגמי VRF ובחלק קטן מהדירות הותקנו מערכות מיני מרכזיים.
פרויקט מגדלים בשדרה חולון. פרויקט זה הינו פרויקט מגורים מפואר בחולון. בפרויקט זה הותנו מערכות מתקדמות מיני מרכזיים של חברת אלקטרה ותדיראן בכל דירה ודירה.