
פרויקט יוקרתי בירושלים
פנטהוז דופלקס יוקרתי ירושלים דופלקס בפרויקט יוקרתי בירושלים הממוקם על צלע ההר ומשקיף לנוף הרהרי ציורי. הבית המתפרש על פני 300 מ"ר, נרכש על ידי
פרויקט בורדו – קרית אונו. פרויקט זה הינו פרויקט מגורים מפואר בקרית אונו. בפרויקט זה הותנו מערכות מתקדמות מיני מרכזיים של חברת אלקטרה ותדיראן בכל דירה ודירה.
כמו כן, שולבו גם מערכות מיזוג אויר מתקדמות וחדשניות בשיטת האינורטר שכללו מזגנים מולטי אינורטר – מעבה משותף אינורטר למספר חדרים. בצורה כזו , יש מענה ופתרון לכל חדר שעובד בשיטת "נכנסת-הדלקת", בצורה כזו חוסכים בחשמל ורק החלל בו נמצאים עובד וממזג.
ההתקנות בוצעו בשיטות מתקדמות ברמה הגבוהה ביותר לפי תו תקן ישראלי. כמו כן, שולבו גרילים דקורטיביים ביחידות הפנים בכל חלל.
הנכם מוזמנים לפגישת ייעוץ במשרדנו החדש.
נשמח לראותכם!

פנטהוז דופלקס יוקרתי ירושלים דופלקס בפרויקט יוקרתי בירושלים הממוקם על צלע ההר ומשקיף לנוף הרהרי ציורי. הבית המתפרש על פני 300 מ"ר, נרכש על ידי

פרויקט בורדו – קרית אונו. פרויקט זה הינו פרויקט מגורים מפואר בקרית אונו. בפרויקט זה הותנו מערכות מתקדמות מיני מרכזיים של חברת אלקטרה ותדיראן בכל

פרויקט זה הינו מסעדה רחבת ידיים ביפו הנושקת לים. במסעדה זו היה צורך לתת מענה מיוחד לכמות האנשים הגדולה העוברת במסעדה מידי יום ביומו ובנוסף

פרויקט של 2 ביניינים ברחוב כצנלסון בגבעתיים. ב 51 יחידות הדיור בפרויקט הותקנו מערכות מזגנים מתקדמות מדגמי VRF ובחלק קטן מהדירות הותקנו מערכות מיני מרכזיים.